Rabo Clubsupport

Beste relatie,

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Leden van Rabobank Helmond Peel Noord hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiële bijdrage de deelnemende clubs en verenigingen ontvangen.

Naam: Groei & Bloei Helmond en omstreken
Bestedingsdoel: lezingen, cursussen en workshops
Bedrag: € 417,00

Deze financiële bijdrage maken wij binnenkort over naar NL86RABO0317205676 zoals opgegeven bij de inschrijving. De volledige uitslag vind je terug op onze website.

Bedankt voor jullie deelname aan Rabo ClubSupport!
Speciaal voor Groei & Bloei Helmond en omstreken hebben we een persoonlijke video gemaakt. Bekijk deze via onderstaande oranje button en deel de video via jullie website, social media of WhatsApp.

Bekijk hier jouw video

Wij wensen Groei & Bloei Helmond en omstreken veel succes bij de realisatie van het bestedingsdoel.

Pieter Michielsen
directievoorzitter