BLOEMSCHIKKEN IN DE PLUKTUIN

Zaterdagmorgen 10 september van 10-12 uur.
Onderwerp: Bloemen plukken en als boeket schikken in Pluktuin t’ Voortje in Mierlo.
Ieder kan zelf een bos bloemen plukken. Met deze bloemen gaan we o.l.v. de bloemschikdocenten een boeket binden dat in een vaas gezet kan worden.
Website: www.pluktuinmierlo.nl
Plaats: Voortje 55, 5731 PP Mierlo
Toegangsprijs: Voor leden van Groei & Bloei 5 euro per persoon
Niet-leden betalen 7,50 euro per persoon.
De bloemen komen voor eigen rekening en kosten 50 cent per centimeter (de omtrek van de bos bloemen wordt onder aan de stelen gemeten).
Het is handig om zelf een vaas mee te nemen waarin het boeket geplaatst kan worden.
Ieder kan op eigen kosten iets drinken met of zonder iets lekkers erbij.
Aanmelden : Vóór 1 september a.s.
- aanmelden per mail naar info@helmond.groei.nl en door betaling van 5 euro voor leden.
- aanmelden per mail naar info@helmond.groei.nl en door betaling van 7 euro voor niet-leden.
Betaling s.v.p. op bankrekening NL86RABO0317205676 t.n.v. K.M.T.P. Helmond e.o. onder vermelding van
“Workshop Pluktuin ’t Voortje”.