Helmond

Welkom bij Groei & Bloei
Helmond

Uitgelicht

Excursie Plantengroep Anthuriumkwekerij.

Dinsdagmiddag 18 februari brengt de Plantengroep een bezoek aan Anthuriumkwekerij Wijnen, Waardjesweg 9, 5721 TC Asten,...

Meer

Nieuwsflits januari-februari 2020

Nieuwsflits Groei & Bloei, afdeling Helmond e.o. januari-februari 2020 Nummer 1

Meer

Open tuinendag 2020

Op zondag 17 mei van 11.00 uur tot 17.00 uur gaan we in Helmond en Mierlo e.o. weer de Open Tuinendag organiseren. Graag...

Meer

Welkom bij Groei&Bloei afdeling Helmond e.o., een actieve club voor en door leden van Groei&Bloei en andere belangstellenden. De afdeling Helmond heeft een samenwerkingsverband met vijf andere groenverenigingen in Helmond. Deze vormen samen Natuurplatform Helmond.
Maria Haenen-van den Bosch, voorzitter.

Hier zijn we heel trots op...

Zuid Nederlandse Kampioenschappen Bloemschikken.
Onze afdeling was op 6 oktober met vier bloemschikkers vertegenwoordigd op de ZNKB in Waalwijk waar de afdeling Langstraat de organisatie had.
Na het maken van een “ verrassingsopdracht “en daarna het “themawekstuk “ wist Tonnie Smits met een mooie 8e plaats en Jose Smits met een mooie 13e plaats zien dat zij met het thema “Efteling “ een mooi bloemstuk hadden gemaakt in de A-Klasse.
Maar de verrassing van de dag waren onze docenten die ook een fraai “verrassingsstuk “ hadden gemaakt en met het  “themastuk” ecologie een 1e plaats  voor Ina Doornbos en de 2e plaats voor Harma de Bie in de wacht sleepten.
Wij kijken terug op een geweldige dag en zijn super trots op onze deelnemers.

Tuinlog

17 Feb

Anneke Duyvesteijn

Prachtige Pleione

14 Feb

Veris-lente

LENTE   Primavera

Meer

Agenda

20 feb

Bloemschikcursus

Techniekles

17 mrt

De Magie van Tuinieren

Lezing door Wim Paul v.d. Ploeg

Meer