Welkom bij Groei & Bloei

Workshop Herfst

Foto's van de workshop herfst op 24 oktober 2020

Meer

Thema "maak een creatie met herfst bladeren"

Foto’s van de les 2 gevorderdencursus "Bijzonder bloemschikken" d.d. 14 oktober

Meer

Beginnerscursus "vormgeving en technieken".

Foto's van de les 2 d.d. 7 oktober

Meer

Welkom bij Groei&Bloei afdeling Helmond e.o., een actieve club voor en door leden van Groei&Bloei en andere belangstellenden. De afdeling Helmond heeft een samenwerkingsverband met Natuurplatform Helmond. Met als deelnemers IVN Helmond, Imkervereniging Helmond e.o., KNNV, Natuurtuin de Robbert, buurttuin Brandevoort en Landschapspark Kloostereind.

Tevens met Bibliotheek Dommeldal, vestiging Mierlo en met Stichting Geheugenvenster.

Maria Haenen-van den Bosch, voorzitter.

Beste relatie,

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Leden van Rabobank Helmond Peel Noord hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiële bijdrage de deelnemende clubs en verenigingen ontvangen.

Naam: Groei & Bloei Helmond en omstreken
Bestedingsdoel: lezingen, cursussen en workshops
Bedrag: € 417,00

Wij wensen Groei & Bloei Helmond en omstreken veel succes bij de realisatie van het bestedingsdoel.

Pieter Michielsen
directievoorzitter

Tuinlog

Veris-lente

Volkstuin week 47 2020: bladaarde en herfstgroente

Anneke Duyvesteijn

Botanische tuin in Frans Baskenland - Blik op de...

19 dec

Workshop bloemschikken Kerst

Tijd: 13.30 uur–15.30 uur.

27 mrt

Workshop bloemschikken Pasen