Herfstworkshop een herfsttaart maken

Herfstworkshop een herfsttaart maken op  zaterdagmiddag 8 oktober van 14-16 uur. De herfstworkschop wordt in wijkhuis Westwijzer, Cortenbachstraat 70 in Helmond gegeven.

De kosten inclusief de materialen en een kop koffie of thee bedragen 25 euro voor leden  en 30 euro voor niet-leden. Aanmelden kan door de kosten over te maken op bankrekeningnummer NL86 RABO 0317 2056 76 tnv KMTP afd. Helmond e.o. en een mail met naam , adres en telefoonnummer te sturen naar Info@helmond.groei.nl er is plaats voor 24 personen! Vol is vol!

Bloemschiklessen seizoen 2022 – 2023

Informatie over de bloemschikcursus basistechnieken 2022-2023 van Groei & Bloei afdeling Helmond en omstreken. Deze cursus is bedoeld voor de beginnende bloemschikker.

Cursusleider:             Ina Doornbos

Locatie:             Wijkhuis de Fonkel, Pr. Karelstraat 123, 5701 VL Helmond             Vergaderzaal 1 & 2 begane grond.

Tijdstip:             19.30 uur tot 21.30 uur

Cursusdata en thema      2022

Woensdag 19 oktober          Vegetatieve schikking *

Dinsdag 29 november Verrassingsles*

Woensdag 30 november Bloemschikdemonstratie

Woensdag 21 december            Toef

Cursusdata en thema      2023

Woensdag 18 januari          Gebruik van Amaryllis in een bloemstuk.

Woensdag 15 februari                Valentijnshart

Woensdag 15 maart                    Schikken zonder steekschuim

Woensdag 19 april                  Weven

Woensdag 17 mei Hoe maak je een korenschoofboeket

Materiaal wordt alleen verzorgd door Groei & Bloei als dit sterretje * staat vermeld.

Bij de verrassingsles worden de werkstukken tijdens de bloemschikdemonstratie beoordeeld door docenten van een andere afdeling van Groei & Bloei.

Aan het eind van de les worden de gemaakte stukken geëvalueerd en gefotografeerd.

Ook wordt het thema voor de volgende les uitvoerig besproken en sturen de docenten U vooraf aan les nog meerdere suggesties en tips over het thema via de mail toe.

Kosten: € 80,- voor leden van Groei & Bloei en € 110,- voor niet-leden van Groei & Bloei.

Dit is Inclusief een kopje koffie of thee en extra lesmateriaal.

Graag voor 1 september inschrijven per mail op info@helmond.groei.nl  en het cursusgeld overmaken op rekeningnummer NL86 RABO 0317 2056 76 t.n.v. K.M.T.P.  Afdeling Helmond e.o. onder vermelding van Bloemschikcursus  beginners 2022-2023.

Voor meer info over de cursus kun je mailen met info@helmond.groei.n

Informatie over de bloemschikcursus voor gevorderden “Bijzonder bloemschikken“ Groei & Bloei afdeling Helmond e.o."

Cursusleiders: Harma de Bie en Ina Doornbos

Locatie: Wijkhuis de Fonkel, Pr. Karelstraat 123, 5701 VL Helmond

Vergaderzaal 1 & 2 begane grond.

Tijdstip: 19.30 uur tot 21.30 uur

Cursusdata en thema’s  2022

woensdag 19 oktober Een meter Herfst (guirlande)

dinsdag      29 november Verrassingsles*

woensdag 30 november Bloemschikdemonstratie

Woensdag 21 december Dennenappels

Cursusdata en thema’s  2023

woensdag 18 januari    Japanse klemtechnieken

woensdag 15 februari Staand of hangend arrangement met ring(en)

woensdag 15 maart                Wandelende tak. (Langwerpige tafelschikking)

woensdag  19 april Weven

Woensdag 17 mei Het thema wordt nog bekend gemaakt

Materiaal wordt alleen verzorgd door Groei & Bloei als er een  sterretje * vermeld staat.

Ook wordt het thema voor de volgende les uitvoerig besproken en sturen de docenten, voorafgaand aan de les, nog meerdere suggesties en tips over het thema via de mail.

Kosten van de cursus zijn  € 80,- voor leden van Groei & Bloei en € 110,- voor niet-leden van Groei & Bloei. Dit is inclusief een kopje koffie of thee.

Graag voor 1 oktober 2022 inschrijven per mail op info@helmond.groei.nl en het cursusgeld overmaken op rekeningnummer NL86 RABO 0317 2056 76 t.n.v. K.M.T.P.  Afdeling Helmond e.o. onder vermelding van Bloemschikcursus gevorderden 2022-2023. Voor meer info over de cursus kun je  mailen met info@helmond.groei.nl