Helmond

Tuindagen van Beervelde in België

Zaterdag 11 mei bezoeken we per bus de Tuindagen van Beervelde.
De Tuindagen in het Park van Beervelde zijn met 240 deelnemers en meer dan 20.000 bezoekers op Europees niveau een begrip geworden voor de liefhebbers van tuinbeurzen. Drie dagen lang, half mei, is het Park een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber. Tevens biedt dit evenement aan zijn bezoekers, samen met een muzikale omlijsting, een ruime keuze op gebied van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving, ambachten, kinderanimatie, workshops en culinaire streekproducten die voor een harmonieuze totaalbeleving zorgen. Beervelde: een atmosfeer, een gezellige uitstap met vrienden of familie, een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten. En wij nodigen u uit daar met ons naar toe te gaan! We vertrekken per bus om 8.30 uur vanaf de parkeerplaats bij voormalig zwembad De Wissen, Keizerin Marialaan te Helmond. We zullen om 18.00 uur weer terug zijn in Helmond.
Voor de leden (en inwonende gezinsleden) van Groei & Bloei Helmond e.o. is dit een jubileum reisje en dat betekent dat u voor vervoer en entree maar € 12,- p.p. betaalt. Op het terrein is volop mogelijkheid voor koffie/thee of lunch maar u kunt natuurlijk ook zelf een lunch meebrengen of iets om in de bus te gebruiken.
Niet-leden kunnen ook mee maar betalen voor vervoer en ticket € 41,-
Leden van andere Groei & Bloei afdelingen betalen voor vervoer en ticket € 36,-
U kunt zich aanmelden door uiterlijk 11 april een mail te sturen naar info(a)helmond.groei.nl o.v.v. “Beervelde”. Meer informatie: https://www.parkvanbeervelde.be/nl/de-tuindagen/de-tuindagen-mei-2024/tuindagen