Helmond

Kerstdemonstratie.

Bart van Well, bloemsierkunstenaar, verzorgt donderdag 21 november voor ons de kerstdemonstratie. Geboren in Boxmeer is Bart neergestreken in Bakel aan de Van der Poelstraat 3 waar hij al 17 jaar een mooie zaak in exclusieve bloemen en woonaccessoires heeft. Hij is gespecialiseerd in rouw- en bruidsbloemwerk. Ieder jaar heeft hij in de periode voor de kerst vanaf 8 november een kerstshow in zijn zaak.

Bart zal tijdens de demonstratie live voor ons op het podium 10 bloemstukken in kerstsfeer maken. Deze stukken worden na afloop van de avond verloot. Lootjes hiervoor zullen eerder op de avond verkocht worden.

De entree voor deze avond is € 3,00 voor leden van Groei & Bloei en hun inwonende gezinsleden en € 6,00 voor niet-leden.

De zaal gaat open om 19.30 uur, aanvang van de demonstratie is 20.00 uur.

U bent welkom in Wijkcentrum De Fonkel, Pr. Karelstraat 123, 5701 VL Helmond

Zuid Nederlandse Kampioenschappen Bloemschikken.

Onze afdeling was op 6 oktober met vier bloemschikkers vertegenwoordigd op de ZNKB in Waalwijk waar de afdeling Langstraat de organisatie in handen had.
Na het maken van een “verrassingsopdracht” en daarna het “themawerkstuk” lieten Tonnie Smits met een mooie 8e plaats en Jose Smits met een mooie 13e plaats zien dat zij met het thema “Efteling” een mooi bloemstuk hadden gemaakt in de A-Klasse.
Maar de verrassing van de dag waren onze docenten, die ook een fraai “verrassingsstuk” hadden gemaakt en met het thema “Geologie” een 1e plaats voor Ina Doornbos en de 2e plaats voor Harma de Bie in de wacht sleepten.
Wij kijken terug op een geweldige dag en zijn super trots op onze deelnemers.